Formació

CONTINGUT:

introducció al Blockchain elements bàsics i característiques

Funcionament d'una cadena de blocs

De l'internet de la informàtica a l'internet del valor

Tipus de blockschains ( Smart contracts ) i identitat digital sobirana

Introducció a l'economia del token

Casos d'ús amb Blockchain

Alienar la Blockchain amb l'ESS i el cooperativisme

Com identificar quan una Blockchain és útil

Llegir tot...

Calendari de les càpsules formatives programades fins al maig del 2018.

Total de 5 càpsules repartides entre els mesos de març a maig de 2018.

Espai per a la formació i per compartir coneixements, experiències, situacions amb l'objectiu d'aprendre conceptes nous, noves maneres de fer, de gestionar, d'autoconeixment, de relació amb els altres, per conèixer nous recursos, les tendències més actuals, i així millorar i avançar. 

Llegir tot...

Comencem el primer semestre de càpsules formatives gratuïtes per a totes les persones que tenen una empresa o negoci en qualsevol sector econòmic ( turisme, hostaleria, restauració, comerç, serveis, agrari, ramader ) com també per a qualsevol persona amb esperit innovador i emprenedor que vol muntar una empresa o que tingui alguna idea de negoci.

La formació es farà els dimecres al Telecentre, en els horaris que publicitarem puntualment. 

La primera sessió formativa és :

El pensament divergent i la creativitat.

Llegir tot...

Dijous 10 de novembre de 2016, de 18 a 20 hores, al Telecentre del Pallars Sobirà es farà la sessió formativa: "Com gestionar la morositat a la meva empresa", a càrrec de la Sra. Marta Montserrat.

Per reservar lloc, heu d'enviar un e-mail amb el nom i cognoms de les persones interessades a assistir-hi a: [email protected]  o [email protected].

 

 

 

Fins al 3 de febrer hi ha oberta la preinscripció als cursos de català semipresencial amb la plataforma Parla.cat amb tutoria que oferim des del Centre de Normalització Lingüística, del qual forma part el Servei Comarcal de Català del Pallars Sobirà.

Llegir tot...

Dia: 31 d'octubre de 2012

Inscripcions: Consell Comarcal del Pallars Sobirà

Preu: 25 Euros

Persona de contacte: Anna Palau [email protected]

Telf: 973620107

Des del dia 1 d'agost fins al 14 de setembre hi ha la preinscripció als cursos de català semipresencial amb la plataforma Parla.cat amb tutoria que oferim des del Centre de Normalització Lingüística de Lledia que ofereix els sis cursos de nivell Intermedi i Suficiència i el primer del nivell Elemental. Les persones que no puguin acreditar el nivell, han de fer una prova de col·locació.

Llegir tot...

Us passem el cartell i programa (adjunt) de la xerrada que es farà el proper dia 21 d'octubre al Consell per a les empreses familiars de la comarca.

Llegir tot...

Creu Roja Lleida us ofereix un curs de director/a de lleure infantil i juvenil convalidat amb 7,5 crèdits per la UdL que començarà el proper dia 4 de març. Informació i matriculació a la seu de Creu Roja Lleida, carrer Henry Dunant, 1 (darrera del Carrefour) o al telèfon 973 27 99 00. Últimes places!

Necessari per tramitar la TPC (Targeta professional de la construcció).

Inici immediat: Setembre de 2011

Curs de Formació inicial en prevenció de riscos laborals al sector de la construcció, de 8 hores de durada (en 1 sol dia), gratuït. 

Adreçat a: 

  • aturats
  • treballadors, exlusivament del sector de la construcció
  • autònoms, exlusivament del sector de la construcció

Es preveu que aquesta formació sigui necessària per treballar a la construcció a partir del 1/1/2012.

Llegir tot...