Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

28J. DIA PER L’ALLIBERAMENT LGBTIQ+

El proper 28 de juny es commemora el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Bisexual, Trans* i Intersexual. Des del SAI del Consell Comarcal del Pallars Sobirà assumim la reivindicació d’una llei trans* estatal, llargament demandada pel moviment LGBTI+, i donem suport a les reivindicacions de les entitats membres del Consell Nacional LGBTI i del nostre territori. Animem a tots els veïns i veïnes a participar de les activitats programades per visibilitzar aquestes reivindicacions
28J. DIA PER L’ALLIBERAMENT LGBTIQ+
28J. DIA PER L’ALLIBERAMENT LGBTIQ+

DIVENDRES 25 JUNY 2021

El proper 28 de juny es commemora el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Bisexual, Trans* i Intersexual.

Des del SAI del Consell Comarcal del Pallars Sobirà assumim la reivindicació d’una llei trans* estatal, llargament demandada pel moviment LGBTI+, i donem suport a les reivindicacions de les entitats membres del Consell Nacional LGBTI i del nostre territori.

Tenim el compromís de visibilitzar el 28 de juny i de mantenir la resta de l’any la defensa del dret a ser, vestir-se, expressar-se i estimar com cadascú vulgui, amb tots els drets i tot l’orgull.

Animem a tots els veïns i veïnes a  participar de les activitats programades per visibilitzar aquestes reivindicacions:

  • 26 de juny a Montesclado i 27 de juny a Llavorsí a les 22h. Obra de teatre Ximpanzé, Cia Inevitables.
  • 27 de juny de 18 a 21h. Actes programats pel Col·lectiu Voliaina a Sort.
  • 28 de juny a les 18h. Presentació de la nova adquisició de llibres infantils per educar en una sexualitat sana, amb la contacontes Gadi Romero a la biblioteca de Sort.

Galeria d'imatges

Document Actions