Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya “Tant tu com jo. Practiquem la igualtat”

Campanya “Tant tu com jo. Practiquem la igualtat”
Campanya “Tant tu com jo. Practiquem la igualtat”

DIMECRES 19 FEBRER 2020

El Pallars Sobirà, aquest 19 de febrer, ha posat en marxa la campanya “Tant tu com jo. Practiquem la igualtat” per fomentar la igualtat entre dones i homes.

Aquesta és una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà, des de la Comissió d’Igualtat, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat

Amb un enfocament innovador vol posar en valor les experiències de persones de la comarca que són exemples d’igualtat.

Visibilitzar persones que trenquin estereotips de gènere, convertir-les en referents i sensibilitzar sobre les desigualtats de gènere oferint alternatives reals són els objectius de “Tant tu com jo. Practiquem la igualtat”.

La campanya consisteix en sis imatges que recullen les vivències de sis persones que, d'alguna manera, representen un canvi de paradigma. Es combina la fotografia amb la reflexió vivencial de les persones que la protagonitzen posant en valor la vivència i l’experiència. També s’inclourà a la campanya contingut més teòric per tal d’apropar conceptes com la segregació horitzontal, la conciliació de la vida laboral i familiar o el sostre de vidre.

Les imatges de la campanya es difondran amb la col·laboració de tots els ajuntaments de la comarca. El material imprès (cartells i postals) que es distribuirà arreu de tots els municipis del Pallars Sobirà i a través de les xarxes socials i dels mitjans de comunicació locals, amb l’ajut del web www.tanttucomjo.pallarssobira.cat, on es pot trobar tot el contingut relatiu a la campanya.

Sortiran a la llum cada mes (durant els propers tres mesos) dos protagonistes de la campanya que reflecteixen diferents conceptes o aspectes destacats sobre la igualtat entre dones i homes.

La campanya “Tant tu com jo” ha comptat amb l’assessorament de l’especialista en igualtat Maribel Bella, el fotògraf Jordi Oliver i el dissenyador gràfic Pere Báscones.