Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà porta a terme el desenvolupament del pla de camins de l'any 2022.

Pla de camins al Pallars Sobirà 2022
Pla de camins al Pallars Sobirà 2022

DIMECRES 05 OCTUBRE 2022

En aquests moments ja s’ha actuat en la totalitat dels 15 municipis de la comarca que comporten una inversió final de 648.600  euros.

El desenvolupament del pla de camins ha consistit en la millora de la  pavimentació i ferm, cunetes i tanques de seguretat. Els fons ha estat adjudicat pel Departament de Vicepresidència, i de Polítiques Digitals i Territori. Fa tres anys que es concedeix la mateixa subvenció.

La subvenció té un pressupost de 648.600 euros i ha facilitat les actuacions en els següents accessos:

Carretera de Norís (Alins), carretera accés a Sorpe (Alt Àneu), carretera accés a Bresca (Baix Pallars), carretera d’accés a Sant Maurici (Espot), carretera accés a Unarre (Esterri d’Àneu), carretera accés a Arrós de Cardós (Esterri de Cardós), carretera de Montesclado a Mallolís (Farrera), carretera d’Escaló a Escart, carretera d’Esterri a Cerbi i carretera accés a Estaón (La Guingueta d’Àneu), Carretera de Lladorre a Boldís Jussà (Lladorre), carretera accés a Romadriu (Llavorsí), carreteres d’accés a Surp, Escàs i Caregue (Rialp), carretera d’accés a Estac (Soriguera), carretera de Olp a Pujalt (Sort), carretera d’accés a Tírvia (Tírvia), carretera de Ribera de Cardós a Surri (Vall Cardós), accés a l’abocador de Sort (Consell Comarcal del Pallars Sobirà).

Es preveu que l’execució de les obres finalitzi el 18 de novembre de 2022.