Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Engega el teu negoci- càpsula informativa d’emprenedoria

Dins el catàleg de propostes formatives "EmForma"- 2024. Organitzat pel Punt d'Atenció GlobaLleida del Pallars Sobirà, finançat per la Diputació de Lleida.

DIMARTS 14 MAIG 2024

Data: 8 d’abril 
Hora: 10 a 14 h 
Lloc: Sala d'actes del Consell Comarcal del Pallars Sobirà

El Pallars Sobirà s’enfronta a desafiaments significatius en l’accessibilitat als mercats i la seva dinamització interna. Diversos indicadors mostren que la seva competitivitat és limitada en comparació amb altres comarques catalanes. És una regió rural amb una economia predominantment basada en el turisme i sectors com l’agricultura i la ramaderia on la diversificació econòmica depèn excessivament d’uns pocs sectors econòmics que guien la població cap a una vulnerabilitat a canvis en el mercat o fenòmens climàtics imprevistos.

Aquests són motius evidents pels quals lluitar perquè la població del territori del Pallars Sobirà desenvolupi una consciència emprenedora i seguidament tingui accés a recursos per a poder materialitzar aquestes idees de negoci.

Jornada

El desenvolupament d'un model de negoci sòlid amb Pere Sierra (professor de la Universitat de Lleida i economista) on ha guiat els emprenedors pel procés de creació d'un model d'empresa ben estructurat. Els ha ajudat a definir els productes o serveis, el públic objectiu, la proposta de valors i els avantatges competitius i finalment a presentar el projecte a una subvenció.