Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació relativa a la licitació de 35 línies de transport escolar a la comarca del Pallars Sobirà

DISSABTE 13 JUNY 2020

En sessió extraordinària de la Junta de Govern Local - Consell de Presidència del Consell Comarcal del Pallars sobirà, de data 6 de juny de 2020, es va aprovar l'expedient de contractació, mitjançant procediment obert, subjecte a regulació harmonitzada, del contracte de serveis de 35 línies de transport escolar col·lectiu a la comarca del Pallars Sobirà. També es va aprovar la convocatòria de la licitació.

En data 11 de juny de 2020 el Consell Comarcal ha tramès l’anunci de licitació a l’Oficina de Publicacions de la Unió Europea, per la qual cosa el termini de presentació d’ofertes finalitzarà el proper dia 13 de juliol de 2020.

En els propers dies, un cop es publiqui l’anunci de licitació al DOUE, es publicarà tot l’expedient de licitació al perfil del contractant del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, al qual podreu accedir mitjançant aquesta mateixa pàgina web.

A continuació trobareu l’enllaç al plec de clàusules administratives aprovat per tal que els interessats el pugui consultar i descarregar.

Plec de clàusules administratives.

Document Actions