Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà ha estat reconeguda amb la distinció Biosphere LA CERTIFICACIÓ “BIOSPHERE SUSTAINABLE LIFESTYLE

Des de la oficina de turisme del Pallars Sobirà es te com a compromís per assolir un turisme responsable, ambientalment sostenible, socialment inclusiu i universalment accessible.

Certificació "Biosphere Sustainable lifestyle"
Certificació "Biosphere Sustainable lifestyle"

DIMECRES 29 DESEMBRE 2021

Aquesta distinció reconeix que ha iniciat el camí de la sostenibilitat amb la plataforma Biosphere Sustainable Lifestyle i que ha adquirit el compromís amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.

 

S’aposta per un destí turístic responsable i sostenible i per això s’ha adherit a la plataforma Biosphere Sustainable Lifestyle sota la certificació “Biosphere Destination” del Pirineu i les Terres de Lleida, projecte impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

 

Aquest segell està adscrit al Global Sustainable Tourism Council (GSTC) de la UNESCO, que atorga l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), i és una de les certificacions més reconegudes en l’àmbit de la sostenibilitat.