Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves formacions: Diversitat sexual i de gènere per professionals de la salut i famílies

El Servei d’Atenció Integral (SAI), del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+” i ha organitzat una formació sobre Diversitat sexual i de gènere dirigida a professionals de la salut  i una xerrada dirigida a les famílies.

Cartell del curs adreçat a les famílies
Cartell del curs adreçat a les famílies

DILLUNS 07 OCTUBRE 2019

El Servei d’Atenció Integral (SAI), del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+”, en què la formació és un pilar imprescindible. Per aquest motiu, ha organitzat una formació sobre Diversitat sexual i de gènere dirigida a professionals de la salut  i una xerrada dirigida a les famílies. La formació i la xerrada seran impartides per Nasi Portet, de l’Associació Colors de Ponent de Lleida.

La formació per a professionals de la Salut tindrà lloc els dies 15 i 16 d'octubre de 13.30 a 15 hores al CAP de Sort i la xerrada per a famílies tindrà lloc el dia 15 d’octubre de 18 a 19.30 hores al Casal Cívic de Sort, impartides per Nasi Portet, de l'Associació Colors de Ponent de Lleida.

L’objectiu principal és aprendre a tenir una mirada inclusiva per poder abordar les sexualitats i gèneres dissidents. Des del SAI, la formació es considera primordial, per tal de sembrar la llavor del respecte a l'orientació sexual, la identitat de gènere i a l'expressió de gènere.