Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Plaça d'administratiu/va i/o comunicació a l'Oficina Jove

Convocada la plaça de pràctiques remunerades de 6 mesos (per uns 11.000€ bruts) per realitzar tasques de suport administriu, d'atenció al públic i comunicació a l'Oficina Jove del Pallars Sobirà des del setembre de 2021 fins al març de 2022. Interessats s'han d'inscriure a l'Oficina de treball de Tremp abans del termini (13 de setembre a les 14h).
Anunci oferta de feina en pràctiques per a joves inscrits a garantia juvenil per una plaça de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà
Anunci oferta de feina en pràctiques per a joves inscrits a garantia juvenil per una plaça de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà

DIJOUS 19 AGOST 2021

Convocada la plaça de pràctiques remunerades de 6 mesos (per uns 11.000€ bruts) per realitzar tasques de suport administriu, d'atenció al públic i comunicació a l'Oficina Jove del Pallars Sobirà des del setembre de 2021 fins al març de 2022.

Tasques a desenvolupar:

 • Suport a les tasques de comunicació (interna i externa) de l'Oficina Jove i dels seus projectes
 • Tasques de suport administratiu i atenció al públic de l'Oficina Jove
 • Suport a la dinamització de joves i projectes de l'Oficina Jove
 • Tasques de suport administratiu i atenció al públic dels serveis en els quals col·labora l'oficina jove (habitatge, treball, empreneduria...)

Les persones interessades s'han d'inscriure a l'Oficina de treball de Tremp a l'oferta de treball abans del termini (13 de setembre a les 14h), cal que compleixin els següents requisits:

 • Estar inscrit i tenir la condició de persona beneficiària del sistema nacional de Garantia Juvenil (joves entre 16 i 29 anys que no estan estudiant ni treballant) i constar inscrita com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
 • Estar en possessió d’un títol de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habiliti per a l’exercici professional de la plaça de pràctiques ofertada. Les titulacions exigides per aquesta plaça són les següents:
  • CFGM o superior de l'àmbit de les ciències socials, administració i/o comunicació.
 • No haver estat contractat en pràctiques en una altra empresa per temps superior a dos anys en virtut de la mateixa titulació.
 • No haver estat seleccionat per al programa Joves en Pràctiques (JENP) en les anteriors convocatòries (2020 o 2019).
 • Acreditar documentalment la certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals en cas que les seves funcions comportin el contacte habitual amb menors, en cas de ser escollit per la plaça de joventut. (No saps com obternir-lo? T'ho expliquem en aquest article!)

Per contactar amb l'Oficina de treball de Tremp:
- Podeu trucar al 900 800 046
- Podeu contactar i enviar CV i els títols que acrediten la vostra formació al ofertestremp.soc@gencat.cat

Consulteu les bases de la convocatòria (allà on s'explica el procediment de selecció: punts, requisits, documentació a presentar, fase de valoració de mèrits i entrevistes, etc):

Consulteu la convocatòria de la plaça (on s'explica els terminis, data d'entrevistes, jurat, etc):

Fitxers adjunts

Document Actions