Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació de la temporada de turisme actiu i esports d'aventura 2024

Dijous 25 d'abril a la riba del riu Noguera Pallaresa a Llavorsí

DIJOUS 25 ABRIL 2024

L'esdeveniment ha donat tret de sortida amb la salutació del president de la Diputació, Joan Talarn i del vicepresident del Patronat de Turisme, Juan Antonio Serrano als responsables de les diferents empreses de turisme actiu i esports d'aventura que han participat en la presentació. 

Seguidament, la presentació de la nova temporada a peu dret a la riba del riu Noguera Pallaresa, al costat del càmping municipal de Llavorsí. En aquesta roda de premsa s'ha donat a conèixer els resultats de la temporada 2023 i les previsions i les novetats de la temporada 2024. 

I finalment, a les 11 h, les barques del ràfting han iniciat un descens pel riu Noguera Pallaresa des de Llavorsí. 

Presentació a mans del Patronat de Turisme (Juan Antonio Serrano, vicepresident, i Juli Alegre, director), la Diputació de Lleida (Joan Talarn, president), l'Associació d'Empreses d'Esports d'Aventura del Pallars Sobirà (Florido Dolcet, president), el Consell Comarcal del Pallars Sobirà (Carlos L. Isus, president) i l'Ajuntament de Llavorsí (Josep Vidal, alcalde). També hi han assistit alcaldes de la comarca i diferents col·lectius que han participat en l'exhibició.