Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del projecte “Vincles Alt Pirineu- Aran” al Pallars Sobirà

El passat divendres, 14 de juny a les 12 hores, al Casal Cívic i Comunitari de Sort, va tenir lloc la presentació conjunta de dues iniciatives pioneres: "Vincles Alt Pirineu-Aran" i "Comunitats Contra l'Aïllament". Ambdues iniciatives tenen com a objectiu prevenir i abordar les situacions de soledat no desitjada i enfortir les relacions comunitàries.

DILLUNS 17 JUNY 2024

El passat divendres, 14 de juny a les 12 hores, al Casal Cívic i Comunitari de Sort, va tenir lloc la presentació conjunta de dues iniciatives pioneres: "Vincles Alt Pirineu-Aran" i "Comunitats Contra l'Aïllament".

"Vincles Alt Pirineu-Aran" i "Comunitats Contra l'Aïllament" treballen de forma coordinada amb la finalitat de reforçar el paper de les xarxes veïnals i assegurar que cap persona se senti sola. Aquestes iniciatives es centren en crear un teixit comunitari sòlid, on la col·laboració i la solidaritat entre els veïns i les veïnes siguin els pilars fonamentals per combatre l'aïllament social.

Ambdues iniciatives tenen com a objectiu prevenir i abordar les situacions de soledat no desitjada i enfortir les relacions comunitàries.

L'acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sort, el Sr. Baldo Farré i el Coordinador territorial de Drets Socials a l'Alt Pirineu i Aran, el Sr. Josep Lluis Piqué així com representants de les entitats impulsores dels projectes.

Doncs, iniciem Vincles al municipi de Sort, com a projecte pilot i, a partir de la tardor, fer-ho extensiu a tots els municipis de la comarca que s’aniran incorporant de forma gradual.

Amb aquesta presentació es vol donar visibilitat a la problemàtica de la soledat no desitjada i mobilitzar la comunitat per crear un entorn més inclusiu i cohesionat. La implicació de la ciutadania és clau per a l'èxit d'aquests projectes, que busquen construir un futur on la solitud no tingui cabuda al Pallars Sobirà.

Galeria d'imatges