Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa Primera Experiència Professional a l'Administració Pública

(Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència- Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU)

DIMECRES 07 FEBRER 2024

Al Consell Comarcal del Pallars Sobirà s’incorporen cinc joves a través del programa Primera Experiència Professional a l'Administració Pública, tot apostant pel retorn i l’arrelament a la comarca de les noves generacions professionals.

A més a més de fomentar l’ocupació juvenil, aquest programa dona l'oportunitat a persones menors de 30 anys i recentment titulades per millorar les seves competències professionals durant un període de 12 mesos en una contractació de pràctiques. 

Les tasques d'aquests joves són donar suport administratiu i tècnic a diferents àrees del Consell Comarcal del Pallars Sobirà (Medi ambient, Arxiu comarcal, Oficina Jove i Desenvolupament local).

Cadascun disposa d’un/a tutor/a que els acompanya en el seu procés d'aprenentatge i que els ajuda a integrar-se dins del funcionament de l'administració. 

 *Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència- Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.

#PlanDeRecuperación #NextGenerationEu #FonsUECat #NGEUCat