Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla de reactivació socioeconòmica

Frenem la caiguda de l'economia

DIVENDRES 24 JULIOL 2020

El Consell Comarcal inicia les tasques del projecte de reactivació socioeconòmica pel motiu de la COVID i d'acord amb el Decret llei 16/2020, de 5 de maig, de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19.

Aquest pla, amb una durada inicial d'un any, inicia les seves actuacions amb un procés participatiu, amb l'objectiu d'entrevistar tots els agents involucrats en el desenvolupament local i comarcal. Aquesta primera actuació vol crear una xarxa de relacions amb els agents econòmics, socials i privats mitjançant la qual induir al llarg del pla els processos de canvi i poder de manera conjunta afrontar els reptes concrets. 
Si ets membre d'una associació d'empresaris, d'agricultors, artesans o creus que tens una aportació que pot ser d'interès per al bé comú de la comarca, posa't en contacte amb el departament de promoció econòmica i demana per l'equip del Pla d'acció econòmica amb motiu de la Covid.

Document Actions