Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Renovació del DNI

16 i 18 de desembre al Telecentre del Consell Comarcal del Pallars Sobirà de 10h a 12,30h.

DIMARTS 02 JULIOL 2024

Ens plau comunicar-vos que l’Equip Mòbil d’expedició del D.N.I. (Document Nacional d’Identitat) es traslladarà a les dependències del Consell Comarcal del Pallars Sobirà ( Telecentre ) els dies 16 i 18 del mes de desembre del 2024 de les 10h a les 12.30h.

Es recorda a les persones que facin servir aquest servei, hauran de comparèixer dos dies:

- Un per la presa de dades

- L’altre per la recollida del carnet.

Els interessats per renovar el DNI han de trucar per apuntar-se al llistat d'espera al Consell Comarcal del Pallars Sobirà al telèfon 973 620 107.

A més a més pots:

- Tramitar el canvi de domicili (fotografia recent a color, mida de 32x26 milímetres i el fons uniforme clar, el certificat d'empadronament i 12 euros en efectiu) 

- Tornar-lo a fer a causa de robatori (fotografia recent a color, mida de 32x26 milímetres i el fons uniforme clar i 12 euros en efectiu)

- 1a expedició del DNI (fotografia recent a color, mida de 32x26 milímetres i el fons uniforme clar, partida de naixement (ceritifcat literal de naixement) *específica per la tramitació del DNI (amb data no superior a 3 mesos d’antiguitat), certificat d'empadronament i 12 euros en efectiu. 

Per a les fotos: en el cas que la persona sol·licitant porti ulleres, aquestes hauran de ser transparents i que no tampin els ulls i no facin reflexos. En cas contrari, s'han de fer les fotos sense les ulleres. 

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats de pare, mare o tutol legal