Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ús de vaixella reutilitzable

NOU GRAPATS, empresa de la Seu d’Urgell d’inserció laboral que impulsa Càritas d’Urgell, des del passat mes de juny ofereix el lloguer de vaixelles reutilitzables per a festes majors, esdeveniments, dinars i tot tipus d’actes en general.
Imatge del dinar del Dia Mundial de Salut Mental de Sort (12/10/2019)
Imatge del dinar del Dia Mundial de Salut Mental de Sort (12/10/2019)

DIMARTS 23 OCTUBRE 2018

NOU GRAPATS, empresa de la Seu d’Urgell d’inserció laboral que impulsa Càritas d’Urgell, des del passat mes de juny ofereix el lloguer de vaixelles reutilitzables per a festes majors, esdeveniments, dinars i tot tipus d’actes en general. Es va iniciar amb el lloguer d’estris habituals, com plats, gots, copes i coberts, i actualment ha ampliat l’oferta a taules, cadires, estovalles, termos, safates, pinces, etc. La recollida i entrega de la vaixella es fa a les seves instal·lacions i cal dir que el servei de neteja està inclòs en el preu.

Durant aquest passat estiu el lloguer s’ha dut a terme principalment en l’àrea nord de la comarca de l’Alt Urgell i en algun punt de la Cerdanya. El Pallars Sobirà, el passat 12 d’octubre, s’ha iniciat en l’ús d’aquest servei, amb el lloguer d’una vaixella per a 500 persones per a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental que tingué lloc a Sort.

L’experiència va ser molt positiva, tant per la comoditat de l’ús d’una vaixella clàssica com per  la clara disminució de residus generats. Amb aquest tipus d’actes habitualment es genera una gran quantitat de residus, sobretot plàstics i residus barrejats, molt difícils de reciclar. Amb aquest acte s’ha reduït aproximadament 50 kg de plàstics d’un sol ús.

Des del Servei de Residus del Pallars Sobirà recomanem l’ús de  gots i vaixelles reutilitzables. Per al lloguer d’aquest servei us podeu posar en contacte amb www.grapats.com o amb la Deixalleria de Sort 973620310

Document Actions