Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subvencions per al pagament de lloguer 2021.

Subvencions per al pagament del lloguer pel 2021, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

DIMARTS 27 ABRIL 2021

Dirigit a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de la convocatòria. 

Termini: 27/04/2021 a 04/06/2021 (ambdós inclosos).

Tramitació IdCat mòbil: Aquí

Sol·licitud i documentació: Aquí

Cita prèvia (dijous i divendres 9h a 14.15h - consultar els dos calendaris per veure les hores disponibles): Aquí1 Aquí2

Com adjuntar la documentació a l'expedient electrònic: Aquí

Els sol·licitants que van presentar la subvenció l'any 2020 no cal que tornin a adjuntar la documentació si està vigent (DNI, llibre de família, contracte de lloguer, etc.). Sí és obligatori adjuntar els rebuts de pagament del lloguer del 2021.

Documentació que pot ser consultada telemàticament per l'Oficina d'Habitatge i no cal adjuntar: DNI, certificat de convivència, ingressos 2019, prestacions o pensions, discapacitat, títol de família nombrosa, títol de família monoparental, cadastre i certificats de no tenir deute amb l'Agència Tributària (AEAT), Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS) i l'Agència Tributària de Catalunya (ATC).

NO DEMANEU CITA PRÈVIA PER ENTREGAR DOCUMENTACIÓ. La podeu deixar a la recepció del Consell Comarcal del Pallars Sobirà (dilluns a divendres, de 10h a 14h) o bé enviar-la per @ a les següents adreces: gisela@pallarssobira.cat / rosal@pallarssobira.cat

Fitxers adjunts

Document Actions