SERVEI D'INTERCANVI I REUTILITZACIÓ DE LLIBRES

Dins el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, del 17 al 25 de novembre de 2012, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà organitza l’activitat “Dóna una segona vida als teus llibres” amb què es pretén crear un nou servei de reutilització i intercanvi de llibres a les deixalleries de la comarca.

 

Com a punt de partida per a aquest nou servei es convida tothom a portar  tots aquells llibres que ja heu llegit i que segurament reposen en un racó de la prestatgeria, el dia 20 de novembre a la plaça Caterina Albert de Sort i el dia 21 de novembre a la plaça la Closa d’Esterri d’Àneu de 10.00 fins al les 13.00 hores. També podreu renovar la vostra biblioteca agafant llibres del vostre interès i que encara no heu llegit.

 

En aquests punts se us explicarà en què consisteix aquest nou servei, com també d’altres que funcionen en l’actualitat, i se us farà entrega d’un punt de llibre que podreu intercanviar a les deixalleries de la comarca per dos boc’s and roll, on podreu conèixer millor tot el que us ofereixen aquestes instal·lacions.

 

Esperem la vostra màxima participació, el benefici és global !!!! No només donem una segona vida als llibres sinó que amb el seu moviment i posant-los a l’abast de tothom  estem fomentant la lectura!