Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ÀREES

Construeix comarca, lloga el teu pis!

Campanya de difusió de l'oficina local d'habitatge per a augmentar el nombre de pisos disponibles de la borsa. Acció conjunta entre l'OLH i Reactivació Socioeconòmica Covid19.

Oficina Jove del Pallars Sobirà Oficina Jove del Pallars Sobirà

La Oficina Jove del Pallars Sobirà és un servei públic que agrupa els serveis tècnics de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i de l'Ajuntament de Sort amb l'objectiu de coordinar i optimitzar els serveis, actuacions i recursos respectius. Aquesta Oficina ha estat creada el setembre de 2014 mitjançant un conveni entre l'Ajuntament, el Consell Comarcal i la DGJ.

PROMOCIÓ ECONÒMICA PROMOCIÓ ECONÒMICA

Estem al teu servei! Orientem, informem i tramitem ajuts per a les empreses. Tant per a les que ja estan creades i necessiten una modernització, ampliació, etc..., com per a les que es vulguin iniciar en el món empresarial. L'àrea de dinamització econòmica està a la disposició de totes les persones que vulguin participar amb esperit constructiu i actitud proactiva, al desenvolupament comarcal. Adreceu-nos qualsevol proposta, idea, suggeriment i us ajudarem a desenvolupar-la. Si vols fer algun curs d'un tema determinat, posa't en contacte amb nosaltres. Si et vols oferir per donar classes en alguns dels nostres cursos, posa't en contacte amb nosaltres.

Document Actions