Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L'Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha quedat integrada des del 2014 en l'Oficina Jove del Pallars Sobirà.

Les atribucions del servei comarcal de joventut són principalment el disseny, impuls i suport a les polítiques locals de joventut a través de la redacció de Pla comarcal i plans locals de joventut, la provisió de les competències delegades en instal·lacions juvenils i el seguiment d'activitats de lleure amb menors entre altres. Així com també la coordinació de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà.

La Oficina Jove del Pallars Sobirà és un servei públic que agrupa els serveis tècnics de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i de l'Ajuntament de Sort amb l'objectiu de coordinar i optimitzar els serveis, actuacions i recursos respectius. Aquesta Oficina ha estat creada el setembre de 2014 mitjançant un conveni entre l'Ajuntament, el Consell Comarcal i la DGJ i inaugurada el març de 2015.

Podeu consultar el web de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà.

 

Consulteu els tràmits disponibles relacionats amb el servei comarcal de Joventut disponibles a la Seu electrònica del Consell Comarcal.

CONTACTAR

Responsable: Aram López

Telèfon: 973 620 999

Adreça: 

Pl. Francesc Alegre Vigatà, 12
25560 Sort

A/e: oficinajove@pallarssobira.cat

Horaris: 

De dilluns a divendres de 10 a 14.30h i dimecres també de 16 a 18h

Document Actions