Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada al viver d'arbres fruiters amb els alumnes de 3r d'ESO de l'institut Hug Roger III de Sort

Col·laboració dels alumnes de 3r d'ESO amb l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Pallars Sobirà

DIMARTS 03 MAIG 2022

El passat divendres 29 d'abril, cinc alumnes de 3r d'ESO de l'institut Hug Roger III de Sort, dins el marc del programa Aprenentatge i Servei, que és obligatori a l'ESO, i en el qual es realitzen tasques de col·laboració amb alguna entitat local durant 10 hores fora de l'horari escolar, van ajudar-nos a realitzar les feines de manteniment del viver d'arbres fruiters de varietats locals de Sort.

Els alumnes van col·laborar a desbrossar el viver, a regar els arbres petits que s'han empeltat aquest any, a revisar i reescriure les etiquetes de les varietats plantades, però sobretot volem agrair-los les tasques que van fer al jardí de papallones, traient herbes i plantant flors.

El jardí de papallones pretén ser un refugi per a diferents espècies d'insectes pol·linitzadors , entre els quals les papallones diürnes, amb l'objectiu de contribuir a preservar i enriquir la biodiversistat i a aprofitar-l0 com a recurs ambiental, educatiu i de sensibilització.

Reiterem l'agraïment als alumnes que van participar en la jornada i esperem continuar amb aquest tipus de col·laboració.