Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què és l'Oficina Jove?

L'Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal del Pallars Sobirà s'ha integrat des del 2014 a l'Oficina Jove del Pallars Sobirà (inaugurada el març de 2015), que gestionen conjuntament el Consell Comarcal i l'Ajuntament de Sort.

Les atribucions del servei comarcal de joventut són principalment el disseny, impuls i suport a les polítiques locals de joventut a través de la redacció de Pla comarcal i plans locals de joventut, la provisió de les competències delegades en instal·lacions juvenils i el seguiment d'activitats de lleure amb menors entre altres. Així com també la coordinació de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà.

La Oficina Jove del Pallars Sobirà és el servei públic comarcal de referència per als joves i el seu entorn on poden informar-se i assessorar-se de forma generalista sobre tots els àmbits de la vida dels joves (educació, salut, habitatge, participació, tràmits, etc) així com de forma especialitzada en l'àmbit de treball (cerca de feina, ajuts, recursos i assessorament per formar-se, emprendre, mobilitat internacional...).

Podeu consultar més informació al web de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà (sobirajove.cat)

DADES DE CONTACTE DE L'OFICINA JOVE:

tiralogos_oj_web.jpg