Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller pràctic de promoció on-line dels serveis turístics i els productes del Pirineu Rural

Tallter on-line gratuït. La inscripció hi és obligatòria.

EL PROJECTE EPIREMED És un projecte de cooperació transfronterera entre les comarques del Pirineu Català i el Departament dels Pirineus Orientals francesos, liderat per Ferrocarrils de la Generalitat, amb la Direcció General de Turisme i l'Agència Catalana de Turisme i TURALCAT entre els seus socis, cofinançat amb fons europeus FEDER a través del Programa Interreg V-A Espanya-França- Andorra (POCTEFA 2014-2020).

OBJECTIUS ESPECÍFICS Promocionar de forma conjunta els Pirineus a un costat i l'altre de la frontera. Impulsar les microempreses turístiques a gastronomia i la venda directa de productes agroalimentaris entre els turistes que visiten cada comarca rural. Generar experiències turístiques novedoses que incrementin l'atractiu de les comarques pirenaiques.

Formulari d'inscripció prèvia (obligatòria)

18:00 BENVINGUDA INSTITUCIONAL | Sr. Pere Ticó, conseller de tursme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà

18:10 PRESENTACIÓ DEL PROJECTE EPIREMED | Sra. Carme Rubió, subdirectora general de Desenvolupament Turístic Territorial de la Direcció General de Turisme

18:30 PARTICIPACIÓ DEL TEIXIT EMPRESARIAL EN L'EPIREMED

  • Sr. Carles Barcons, president de TURALCAT (Confederació del Turisme Rural i l’Agroturisme de Catalunya)
  • Sra. Gemma Gandia, presidenta de l’Associacio de Cases de Turisme Rural del Pallars Sobirà
  • Sr. Josep Rabassa, president de l'Associació de Productors "Del Parc a Taula"

18:45 TALLER: LÍNIES BÀSIQUES D’ACTUACIÓ DE L’EPIREMED

  • Sra. Montserrat Coberó, directora de TURALCAT | Taller pràctic que permetrà visualitzar les línies bàsiques del Projecte EPirEMed i què han de fer les empreses per a participar-hi. Com omplir els formularis amb les dades bde les empreses per obtenir promoció gratuïta a través de la plataforma on-line Com crear experiències turístiques fent xarxa entre empreses FÀCIL I RÀPID !

19:00 TORN D'INTERVENCIONS DELS ASSISTENTS | Espai per a resoldre tots els dubtes sobre el projecte. Intervencions obertes per començar a establir aliances entre els participants i avançar en la creació d'experiències en xarxa

Descarrega-te'n el programa!

Taller_Epiremed_Pallars_Sobirà_02_12_2020_page-0002.jpg

en línia

Document Actions