Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern ofereix més de 4.000 cursos gratuïts en línia a través de Coursera

El Govern de Catalunya, a través de la Secretaria de Polítiques Digitals, ha arribat a un acord amb la plataforma d'educació virtual Coursera per oferir un ampli catàleg formatiu en línia amb més de 4000 cursos gratuïts.

DILLUNS 17 AGOST 2020

L’oferta formativa és per a tots els nivells i col·lectius de població i, si bé la selecció de cursos que posa a l'abast la Generalitat a Coursera se centra sobretot en competències digitals, també s’hi poden trobar centenars de propostes de diversos àmbits, com arts i humanitats, idiomes, salut, desenvolupament personal, matemàtiques o ciències socials.

Les formacions que inclou el programa de la Generalitat a Coursera són desenvolupades per universitats de referència d’arreu del món, entre les quals hi ha la Universitat Autònoma de Barcelona, i per grans empreses tecnològiques com Google.

Amb aquests cursos, tothom pot accedir a una experiència formativa completa: vídeos i webinars, exercicis en línia, fòrums de discussió, qüestionaris específics i certificats professionals gratuïts. A més, des de l'aplicació mòbil de Coursera, podreu aprendre des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. La teniu disponible per Apple o Android.

Per tenir accés a aquuesta oferta formativa gratuïta en línia cal que ho sol·liciteu a través d'aquest formulari. Rebreu un codi d'invitació per correu electrònic.

Document Actions