Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicia el Cercle Emprenedor 2023, al Pallars Sobirà

Amb el nom d’Engega el teu Projecte, s’ha iniciat la primera sessió de treball i assessorament personalitzat per a projectes emprenedors i empreses que volen reformular el seu model de negoci al Pallars Sobirà.
Presentació Cercle Emprenedor
Presentació Cercle Emprenedor

DIJOUS 16 MARÇ 2023

A primers de març es va obrir una convocatòria de presentació de projectes amb posterior entrevista personal, que va tenir una gran acollida ja que se n’hi van presentar 14 de diversos sectors. Per valoració tècnica i per tal d’oferir un acompanyament més individualitzat en la creació i gestió d’empreses emergents, es realitzaran dues edicions aquesta primavera, en lloc d’una com estava previst inicialment.

Aquest Cercle compta amb tres sessions de treball en què s’acompanya les persones emprenedores a realitzar el seu pla d’empresa, dissenyar un pla de màrqueting i finalment a fer un bon pla econòmic. En finalitzar, els serveis tècnics oferiran sessions de seguiment personalitzat.

L’acte inaugural ha comptat amb la presència del Sr. Carlos L. Isus, president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà entitat promotora d’aquesta acció dins el marc del programa Treball a Comarques.

Document Actions