Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja ha obert la convocatòria LIFE per a ONGs en acció climàtica

Termini convocatòria: 14/12/2020 fins 31/03/2021

DILLUNS 14 DESEMBRE 2020

El Pacte Verd Europeu és l’estratègia de creixement de la UE que té com a objectiu transformar la UE en una societat justa i pròspera, amb una economia moderna, sostenible i competitiva que no deixi ningú enrere on no hi hagi emissions de gasos d’efecte hivernacle el 2050 i on el creixement econòmic estigui desvinculat de l'ús de recursos. 

Enmig de la crisi econòmica provocada per la pandèmia COVID-19, la societat civil en general i les organitzacions no governamentals (ONG) en particular pateixen un cop a la seva capacitat per emprendre accions i contribuir a les transformacions profundes necessàries per aconseguir una transició justa i exitosa cap a un futur sostenible.  

Les propostes han de ser presentades per una única entitat sense afany de lucre, no governamental, que sigui activa en els camps del medi ambient i l'acció climàtica, i establerta a un estat membre.  

Aquesta convocatòria finançarà activitats típiques de les ONG que ajudin a la implementació del Pacte Verd Europeu a nivell nacional o subnacional. 

Poden incloure: 

- campanyes d'informació 

- participació en campanyes públiques 

- cooperació i coalició amb altres organitzacions 

- elaboració de posicionaments 

- conferències/ seminaris 

- activitats de formació 

- activitats de difusió i presa de consciència 

- creació i millora de xarxes i intercanvi bones pràctiques 

- activitats d'estudi, anàlisi i mapatge 

mobilització i suport a voluntaris 

El 12 de gener de 2021 es celebrarà una sessió d'informació virtual sobre la convocatòria de propostes LIFE 2020 NGO4GD. 

Pressupost: 12M €     |       Data límit: 31/03/2021 

Enllaç al web d'Exteriors de la Generalitat.

Document Actions