Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sort i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà impulsen el Pla Estratègic SOBIRÀ 20-30

Aquest Pla estratègic comptarà amb el suport dels ajuntaments de la comarca i el lideratge del Consell Comarcal i l’Ajuntament de Sort
El Consell d’Alcaldes del Pallars Sobirà | Consell Comarcal del Pallars Sobirà
El Consell d’Alcaldes del Pallars Sobirà | Consell Comarcal del Pallars Sobirà

DIMECRES 09 DESEMBRE 2020

Aquest dijous 3 de desembre, en la celebració del Consell d’Alcaldes del Pallars Sobirà, els ajuntaments del Pallars Sobirà han acordat adherir-se al procés de creació d’un Pla Estratègic Comarcal coliderat per l’Ajuntament del cap de comarca i el Consell Comarcal. Sobirà 20-30 és resultat de la confluència entre el Pla Estratègic de l’Ajuntament de Sort, iniciat el mes de juny, i el Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid19 que el Consell Comarcal ha començat a impulsar al novembre.  Així, s’ha constituït un equip conjunt amb 2 tècnics comarcals i 1 tècnic municipal i l’Ajuntament ha contractat la consultora YGroup per al desenvolupament del projecte.

Els objectius del Pla Estratègic inclouen l’atracció de població i talent, la diversificació econòmica i l’adaptació del sector turístic a l’escenari postpandèmia. L’objectiu que es plantegen és arribar a un nivell màxim de concreció en un nombre limitat de projectes, que puguin ser desenvolupats en models de negoci públics, privats i publicoprivats.

 

El pla compta amb finançament del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat.

 

 

Sort, 9 de desembre de 2020

 

Document Actions