Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova àrea d'aportació de residus del Parc Nacional a Espot

Posada en marxa la nova àrea d’aportació de residus del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici al nucli d'Espot instal·lada a les portes d’entrada del Parc.

Nova àrea d'aportació de residus del Parc Nacional al nucli d'Espot
Nova àrea d'aportació de residus del Parc Nacional al nucli d'Espot

DIMARTS 09 FEBRER 2021

Durant aquest passat mes de gener s’ha posat en marxa la nova àrea d’aportació de residus del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (Espot) instal·lada a les portes d’entrada del Parc.

Aquesta àrea ha estat dissenyada per l’ús exclusiu dels visitants del Parc i dels refugis ubicats dins del Parc Nacional, fomentant així, la separació selectiva dels residus generats durant l’estada al Parc. D’aquesta manera es contribueix  a mantenir aquests espais nets, preservant la natura i l’entorn.

Val a dir que aquesta és la segona àrea d’aportació de residus del poble d’Espot, juntament amb l’àrea de contenidors d’emergència situada al pàrquing de la parada de taxis.Cal tenir en compte que la finalitat d’aquesta àrea és d’emergència i no per ha dipositar-hi residus de manera sistemàtica, ja que el sistema de recollida implantat al nucli d’Espot és el porta a porta, essent obligatòria la correcta participació per a tots els residents i comerços d’Espot.

Així doncs, des del Servei de Residus del Consell Comarcal demanem a tots els ciutadans col·laborar pel bon funcionament d’aquest sistema de recollida per tal de complir els índex establerts de recollida selectiva i mantenir la comarca més neta.

Al mateix temps s’inicia una campanya de seguiment de la recollida Porta a Porta, per tal de millorar i potenciar aquest servei, fent un especial èmfasis amb la reducció dels residus que es llancen a l’abocador i la correcta separació de la fracció orgànica.

Per a qualsevol consulta el numero d’atenció a la ciutadania és 609028572 o bé a la Deixalleria de Sort.

Carta veïns i comerços

Fitxers adjunts