Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Retirada de les àrees d'emergència de la Matraca de Sort i del camp de futbol de Rialp

DISSABTE 13 JUNY 2020

Degut a que una part de la ciutadania utilitzava aquestes àrees per dipositar-hi els seus residus de forma sistemàtica i no feien ús del porta a porta, s'ha decidit retirar aquestes dues àrees d'emergència. Com sabeu, els contenidors de la Matraca de Sort i del camp de futbol de Rialp estaven sempre desbordats i al voltant s’hi abandonaven nombrosos voluminosos. Aquestes àrees es van instal·lar amb la voluntat que fossin unes àrees d’emergència per necessitats puntuals, i han esdevingut uns espais de fuga de residus per a aquells que no volien participar en el porta a porta.
Si s’hi participa correctament, aquestes àrees no són necessàries i, per aquest motiu, s’han eliminat. Cal dir que abandonar residus a la via pública serà motiu de sanció.

Hem aprofitat aquesta acció per iniciar una campanya informativa i comunicativa per millorar la recollida porta a porta d'aquests dos nuclis. Un equip d’educadors ambientals farà un seguiment diari del porta a porta per detectar totes les incidències i recordar a la ciutadania com
participar-hi correctament, realitzant els avisos pertinents.

Imatge actual de la Matraca 

Imatge d'arxiu de l'àrea de futbol de Rialp

Imatge d'arxiu de l'àrea de la Matraca

Document Actions