Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurament de Compost

El compostatge és una manera eficient i ecològica de gestionar els residus orgànics, reduint la quantitat de deixalles enviades a l'abocador i produint un producte beneficiós per al medi ambient. Des del servei de la deixalleria del Pallars Sobirà es fa el lliurament de manera gratuïta a totes les veïnes de la comarca del substrat del compost per a l'ús personal d'horta i jardins!

Vine a buscar el teu compost GRATUÏT

Per demanar el vostre compost gratuït, haureu de vindre a la deixalleria de Sort. Passeu per recepció i el personal tècnic de la deixalleria s'encarregarà de guiar-vos. 👜 Haureu de portar de casa una bossa on depositar el compost. Podeu informar-vos de la disponibilitat del servei mitjançant el nostre ✉️ correu electrònic (deixalleria@pallarssobira.cat) o trucant a la mateixa deixalleria ☎ 973 62 03 10.

pexels-alfomedeiros-11573790.jpg

Compost 100% de qualitat

En el procés de reciclatge Porta a Porta que realitza el veïnat en el seu dia a dia separant el material orgànic de la resta de fraccions, ajuda en la minimització de la generació de residus ja que el mateix material orgànic està dins dels cicles naturals del planeta i això vol dir que en podrem fer un ús cíclic i infinit.

Per a realitzar aquest cicle tota planta o animal que ha necessitat material orgànic i mineral per créixer i formar-se, en la fi del seu procés de consum (restes no consumides) mantenen propietats d'aquests elements. Per dinamitzar aquest procés i obtindre el compost