Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recollida de Trastos Vells

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà proporciona el servei de recollida de trastos vells voluminosos a la comarca.

Podeu sol·licitar la recollida a través del vostre Ajuntament o bé emplenant la sol·licitud de recollida i ens posarem en contacte amb vostè.

Notes sobre el servei:

1.La recollida selectiva de trastos vells només es farà a domiciliaris. Els comercials i industrials hauran de dur els trastos vells directament a la deixalleria.


2. El servei de recollida es posarà en contacte amb vosaltres per tal de concertar la data de la recollida. Es demana treure els trastos vells la nit abans de la recollida o el matí del dia concretat.


3. Cal deixar els trastos vells a un lloc accessible pel camió. En el cas de no poder-ho fer, caldrà especificar els motius i avisar-ho al servei de recollida.


4. El servei no recollirà, en cap cas, els següents residus: runa, pneumàtics o amiant (uralita). Els particulars s'hauran d'encarregar de portar aquests residus a la deixalleria.


5. El servei de recollida és un servei específic de recollida selectiva a la comarca que no ha de substituir les funcions de la deixalleria. Sorgeix per cobrir les necessitats d'aquelles persones que, pel motiu que sigui, no tenen la possibilitat de fer ús de la deixalleria o de portar els residus elles mateixes. Agraïm que, si teniu la possibilitat, us acosteu vosaltres mateixes a la deixalleria.

Premi aqui per sol·licitar una recollida67-671833_form-application-test-clipboard-check-list-tasks-audit.png