Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

28J. DIA PER L’ALLIBERAMENT LGBTIQ+

El proper 28 de juny es commemora el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Bisexual, Trans* i Intersexual. Des del SAI del Consell Comarcal del Pallars Sobirà volem animar a tots els veïns i veïnes a reivindicar aquest dia.

"L'orgull més gran"
"L'orgull més gran"

DILLUNS 26 JUNY 2023

El proper dimecres 28 de juny es commemora el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Bisexual, Trans* i Intersexual, el dia de l’Orgull.

Tal i com proclama el manifest d’enguany, reivindiquem el dret de les persones a ser com vulguin ser i a poder viure la seva identitat amb plenitud en totes les etapes de la vida, sense haver de patir desigualtats, discriminacions o violències.

Per aquest motiu el SAI del Consell Comarcal del Pallars Sobirà volem animar a tots els veïns i veïnes a reivindicar aquest dia i a les administracions i entitats de la comarca a fer públic el manifest d’enguany i reivindicar el 28 de juny amb la bandera LGBTIQ+ onejant als balcons durant aquesta setmana.

Tenim el compromís de visibilitzar aquest dia i de mantenir la resta de l’any la defensa del dret a ser, vestir-se, expressar-se i estimar com cadascú vulgui, amb tots els drets i tot l’orgull.

Enllaç al vídeo de la campanya “L’orgull més gran”: 

(247) L’ #OrgullMésGran és l'orgull que ens fa créixer - YouTube

Fitxers adjunts