Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

8 de març. Dia Internacional de les Dones

El 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones. Aquest any el SIAD -Servei d'Atenció a les Dones- ha organitzat dos actes en col•laboració amb els instituts, SES Morelló i Hug Roger III d'Esterri d'Àneu i Sort respectivament, que es podran seguir en format telemàtic.
Dia Internacional de les Dones
Dia Internacional de les Dones

DIVENDRES 05 MARÇ 2021

El 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones.

Aquest any el SIAD -Servei d'Atenció a les Dones- ha organitzat dos actes en col·laboració amb els instituts, SES Morelló i Hug Roger III d'Esterri d'Àneu i Sort respectivament, que es podran seguir en format telemàtic.

Dimarts 9 de març
A les 13 h. Acte oficial amb la lectura del Manifest del Dia Internacional de les Dones, 8M a càrrec del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu.
Lectures de l'alumnat de l'Institut SES Morelló.
Retransmissió en directe a l'Instagram Live de l'Oficina Jove (@sobirajove)
A les 14.15 h. Programa de ràdio especial 8M amb l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut SES Morelló.
Retransmissió en directe a www.tampanadaradio.com

Dimecres 10 de març
A les 12.20 h. Acte oficial amb lectura del Manifest del Dia Internacional de les Dones, 8M  a càrrec del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Ajuntament de Sort.
12.20 -13.30 h Programa de ràdio especial 8M amb l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Hug Roger III.
Retransmissió en directe a l'Instagram Live de l'Oficina Jove (@sobirajove) i a www.tampanadaradio.com.

També us encoratgem a adherir-vos a la campanya “Dones i homes, corresponsables! #Som8deMarç #SomCorresponsables”, per avançar en una cultura de pacte per a una corresponsabilitat efectiva.

A la plana web de l'ICD trobareu el cartell i el vídeo de la campanya, així com el Manifest institucional 8M2021 i el dossier estadístic: “Les dones a Catalunya 2021”, elaborat per l'Observatori de la Igualtat de Gènere (OIG), és un recull dels principals indicadors disponibles, a dia d’avui, de les desigualtats entre dones i homes a Catalunya en alguns aspectes de les nostres vides

Altres actes commemoratius del 8M en els cartells adjunts.

Fitxers adjunts

Document Actions