Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A GERRI DE LA SAL, ALINS I TÍRVIA, ART CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE

Dins del cicle Art Contra les violències de gènere, aquest cap de setmana, podreu gaudir dels espectacles:

DIMARTS 15 JUNY 2021

Dins del cicle Art Contra les violències de gènere, aquest cap de setmana, podreu gaudir dels espectacles:

Divendres 18 de juny,  a la Casa de la Sal, de Gerri de la Sal, espectacle BioLentes“Cronograma incomplet de les violències” ofereix un recorregut històric per les opressions de gènere que hem viscut les dones d'arreu del planeta, posant especial atenció en els territoris de muntanya. L'espectacle combina el recital poètic, amb textos propis d'Ivet Eroles, recitats per ella mateixa, i la dansa teatre, a càrrec de Noemí Busquets, ballarina i artista polifacètica.

Dissabte 19 de juny, al Poliesportiu d’Alins, espectacle “Purga’t”, del Col. ArtèriA. Un espectacle de música i performance, una instal.lació, un camí sensorial on l’espectador/a acompanya una dona a través de tot el seu procés amb les violències sexuals i finalment a la feina de netejar-se de totes les càrregues, judicis i vergonyes.

Diumenge 20 de juny,  a la plaça de Tírvia s’hi podran veure les escultures de l’artista Ariadna Solanes, ”El meu cos té preu, la meva vida no té valor”. Presentació, amb l'autora, a les 12 , de les escultures en guix que ens parlen sobre la cosificació i la prostitució.

Recorda que fins al 30 de juny el Pallars Sobirà s’omple d’art per sensibilitzar sobre les violències de gènere. 7 companyies artístiques del Pirineu presentaran les seves obres als municipi de la comarca del Pallars Sobirà.

Per a més informació: http://respectam.pallarssobira.cat

Galeria d'imatges