Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

BANC DELS ALIMENTS. AGRAÏMENT

Banc dels aliments-COVID-19
Banc dels aliments-COVID-19

DIMARTS 26 MAIG 2020

Des del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i la Creu Roja Pallars Sobirà, com a Banc dels aliments, volem agrair a tots aquells comerços, establiments hotelers, escoles, associacions, empreses de la comarca i també particulars, que de forma altruista i desinteressada han col·laborat amb el Banc dels Aliments, amb donacions i aportacions, en espècie i econòmiques, per ajudar les famílies més vulnerables de la comarca en aquesta situació d’emergència sanitària COVID19, i que s’està traduint en una situació de crisi social.

Tot i la situació d’incertesa i desconeixement que hem anat patint i que seguim vivint a dia d’avui, continuem evidenciant que una de les qualitats del Pallars Sobirà i de la seva població és la solidaritat. Hem pogut veure com els veïns i veïnes creaven xarxes d’ajuda, de suport i de voluntariat per donar resposta als i les més vulnerables.

Es preveu que en els propers mesos s’hagi d’intensificar, encara més, l’ajuda alimentària, per això fem èmfasi en recordar la necessària col·laboració ciutadana a fi de pal·liar l’impacte de la crisi sobre la població amb una situació de més necessitat.

 

Moltes gràcies!

Document Actions