Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caminada: Vida Plena Amb Drets

En el marc del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans, el pròxim divendres 14 de juny a les 9 hores, es durà a terme una caminada a Sort per conscienciar sobre els drets de les persones grans.

DIMARTS 11 JUNY 2024

Aquesta caminada amb el lema “Vida plena amb drets” és popular, inclusiva i intergeneracional i està organitzada conjuntament pels Serveis Socials, el Casal Cívic i Comunitari i l’Àrea Bàsica de Salut del Pallars Sobirà.

A més a més, s’aprofitarà aquest esdeveniment per al repartiment d’unes polseres identificatives amb el lema del moviment.  

El que simbolitzen els colors de la polsera són les diferents etapes de la vida de les persones:

Aquest esdeveniment, juntament amb les xerrades “El valor de les persones grans” organitzades pel SIAD Pallars Sobirà, tenen com a objectiu visibilitzar i denunciar el maltractament a les persones grans, així com promoure un tracte digne i respectuós cap a aquest col·lectiu.

I us recordem que el mateix 14 juny, a les 12 hores al Casal Cívic i Comunitari de Sort tindrà lloc la presentació conjunta del projecte “Vincles Alt Pirineu-Aran” i “Comunitats Contra l’Aïllament”, dues iniciatives que tenen com a objectiu prevenir i abordar les situacions de soledat no desitjada al Pallars Sobirà, i com a municipi pilot a Sort, i d’enfortir les relacions comunitàries.

Us convidem a unir-vos a ambdues activitats i caminar junts per una causa tan important.  Us esperem el divendres 14 de juny, a les 9 i a les 12 del matí, al Casal Cívic i Comunitari de Sort.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges