Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya del GRAN RECAPTE AL PALLARS SOBIRÀ

El 25 i 26 de novembre s’han fet la recollida física d’aliments i les donacions monetàries directament als supermercats i botigues de la nostra comarca.

Moltes gràcies per col.laborar!
Moltes gràcies per col.laborar!

DIVENDRES 16 DESEMBRE 2022

Enguany s’ha celebrat la 14a edició del GRAN RECAPTE en un format mixt, ja que ha tornat la recollida física d’aliments. En aquesta edició, s’han pogut recollir aliments directament als supermercats i botigues, i també s’han establert unes altres línies d’acció com han estat els donatius a l’hora de fer el pagament de la compra amb aportacions econòmiques de l’import desitjat, a més a més dels bizums.

Els petits establiments de la comarca han recaptat un total de 3.050 kg, que rebran les famílies més vulnerables del Pallars Sobirà i que segueixen un pla de treball amb els Serveis Socials a fi de millorar la seva situació. Tot el recaptat es distribuirà a través del Banc dels Aliments.

Volem agrair l’esforç i la col·laboració als supermercats i comerços del Pallars Sobirà, a Creu Roja Pallars Sobirà i, en definitiva, a totes les persones que heu fet possible aquest recapte d’aliments.

Moltes gràcies !