Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya del GRAN RECAPTE AL PALLARS SOBIRÀ

Del 19 al 27 de novembre de 2021 va tenir lloc el Gran Recapte d’Aliments. En aquesta edició, no s’han pogut recollir aliments directament als supermercats i botigues, però s’han establert unes altres línies d’acció com han estat els donatius a l’hora de fer el pagament de la compra amb aportacions econòmiques de l’import desitjat, i també els bizums.
Moltes gràcies per la vostra col.laboració !
Moltes gràcies per la vostra col.laboració !

DIMECRES 29 DESEMBRE 2021

Del 19 al 27 de novembre de 2021  va tenir lloc el Gran Recapte d’Aliments.

En aquesta edició, no s’han pogut recollir aliments directament als supermercats i botigues, però s’han establert unes altres línies d’acció com han estat els donatius a l’hora de fer el pagament de la compra amb aportacions econòmiques de l’import desitjat, i també els bizums.

Els petits establiments de la comarca han recaptat un total de 433,16 €, els quals, ja s’han transformat en productes alimentaris bàsics, que rebran les famílies més vulnerables de la nostra comarca i que segueixen un pla de treball amb els Serveis Socials a fi de millorar la seva situació.Tot el recaptat es distribuirà a través del Banc dels aliments.

Volem agrair l’esforç i la col·laboració als supermercats i comerços del Pallars Sobirà, a Creu Roja Pallars Sobirà i, en definitiva, a totes les persones que heu fet possible aquest recapte d’aliments.

Moltes gràcies !

Document Actions