Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria per artistes per sensibilitzar sobre les violències de gènere

S’obra convocatòria per a artistes residents a l’Alt Pirineu i Aran per realitzar una obra (en qualsevol disciplina artística) que tingui com a eix la sensibilització sobre les violències de gènere. Es representarà una obra a cada municipi participant de la comarca del Pallars Sobirà. El projecte està impulsat pels ajuntaments de la comarca del Pallars Sobirà i el Consell Comarcal.
Convocatòria per artistes per sensibilitzar sobre les violències de gènere
Convocatòria per artistes per sensibilitzar sobre les violències de gènere

DIMECRES 17 MARÇ 2021

S’obra convocatòria per a artistes residents a l’Alt Pirineu i Aran per realitzar una obra (en qualsevol disciplina artística) que tingui com a eix la sensibilització sobre les violències de gènere. Es representarà una obra a cada municipi participant de la comarca del Pallars Sobirà.

El projecte està impulsat pels ajuntaments de la comarca del Pallars Sobirà i el Consell Comarcal (Servei SIAD)  amb el pressupost provinent del “Real Decreto-Ley de medidas urgentes para el desarrollo del Pacto de Estado contra la violencia de género”.

La proposta  té per objectiu sensibilitzar des de l’art sobre les violències que pateixen les dones, sovint invisibilitzades, però també és una manera de donar suport i recolzament als i les artistes de les nostres comarques pirinenques i reafirmar que la cultura és un bé essencial.

Totes les obres respectaran les mesures establertes vigents per a la prevenció de la COVID-19.

Fitxers adjunts

Document Actions