Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts individuals de menjador escolar per raons socials. Curs 2023-2024

El Ple del Consell comarcal va aprovar, el passat dia 11 de maig, les bases reguladores i la convocatòria dels ajuts individuals de menjador, adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i d’educació infantil escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics per al curs escolar 2023-2024. La convocatòria obre el termini per a optar a beques per circumstàncies socioeconòmiques i, restarà oberta del 22 de maig al 22 de juny.

Obert termini d'ajuts individuals de menjador escolar per raons socials
Obert termini d'ajuts individuals de menjador escolar per raons socials

DILLUNS 22 MAIG 2023

Podeu trobar el model de sol·licitud, la convocatòria i les Bases reguladores per a l’atorgament d’ajuts individuals de menjador escolar, per al curs 2023-2024, als documents adjunts a aquesta notícia. 

Sapigueu que les sol·licituds es poden presentar de manera telemàtica o presencial.

Tràmit telemàtic: Podeu enviar la sol·licitud i la resta de documentació telemàticament mitjançant aquest enllaç: Seu Electrònica - Instància Genèrica   (Cal disposar de certificat digital  o de l’idCAT Mòbil)

Tràmit presencial: Si la presentació es fa de manera presencial, cal fer-ho a la seu del Consell Comarcal (Camí de la Cabanera, 2 de Sort),  a l’Àrea de Serveis Socials, amb cita prèvia, trucant al telèfon 973 620 107.

Fitxers adjunts