Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CRÉIXER EN FAMÍLIA 2020 Tallers de 0 a 3 anys

Cartell Créixer en família
Cartell Créixer en família

DIVENDRES 07 FEBRER 2020

                                  

Els propers mesos de març i abril 2020 es durà a terme a Sort el programa formatiu per a pares i mares Créixer en família per la franja d’edat de 0 a 3 anys, dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l’objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors.

Aquest programa de la Secretaria de Família ofereix cicles de tallers guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fem i com fer-ho.

Els tallers consten de 6 sessions de dues hores de durada que tindran lloc en les dates i horaris següents:

Lloc: Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà. Sort

Dates: els dimecres, 4, 11, 18 i 25 de març i 1 i 15 d’abril de 2020

Horari: de 15.30 a 17.30 hores

Formadora: Carina Gabriel Tor, psicòloga clínica

Contingut de les sessions:

Podeu obtenir més informació del tallers i del contingut del programa a la següent adreça:

https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/families/formacio_per_a_pares_i_mares/creixer_en_familia/que_oferim/0-3/

Per informació i inscripcions cal adreçar-se al Consell Comarcal del Pallars Sobirà/SIAD Pallars Sobirà, C/ del Mig, 9, de Sort, tel. 973620107 o al correu electrònic siad@pallarssobira.cat abans del 25 de febrer de 2020.

Per tirar endavant l’organització d’aquest cicle de tallers es requereix un mínim de persones inscrites per formar un grup estable de famílies que participin en totes les xerrades del cicle; en cas de no arribar a 15 inscrits i participants en el cicle no es podrà tirar endavant.

 

 

Fitxers adjunts

Document Actions