Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CURSOS DE CATALÀ ONLINE (ALFABETITZACIÓ I NIVELL BÀSIC)

El coneixement de l’idioma és una eina imprescindible per una major integració de les persones nouvingudes dins el territori. Facilitar el coneixement i promocionar la utilització de la llengua catalana entre tota la població no catalanoparlant del Pallars Sobirà, especialment als ciutadans d’origen estranger, i estendre l’ús del català a tots els entorns de convivència i relació social és un dels principals objectius del Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.
CURSOS DE CATALÀ ONLINE (ALFABETITZACIÓ I NIVELL BÀSIC)
CURSOS DE CATALÀ ONLINE (ALFABETITZACIÓ I NIVELL BÀSIC)

DIJOUS 25 FEBRER 2021

El coneixement de l’idioma és una eina imprescindible per una major integració de les persones nouvingudes dins el territori. Facilitar el coneixement i promocionar la utilització de la llengua  catalana entre tota la població no catalanoparlant del Pallars Sobirà, especialment als ciutadans d’origen estranger, i estendre l’ús del català a tots els entorns de convivència i relació social és un dels principals objectius del Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

El servei  d’Immigració juntament amb el Consorci per a la normalització lingüística oferiran cursos online d’alfabetització i nivells bàsics de Català.

Aquest més març està previst que s’iniciïn les diferents formacions  cadascuna de 90 hores. Al final del curs es lliurarà certificat d’assistència i aprofitament per aquelles persones que el necessitin per fer tràmits d’arrelament o integració social.

Per a més informació:         immigracio@pallarssobira.cat

                                        Consell Comarcal Pallars Sobirà

                                        973620107

 

Fitxers adjunts

Document Actions