Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dia internacional de l’alliberament LGBTI+

El proper 28 de juny es celebra el dia de l’orgull LGBTI+. Data en què s’inicien els aldarulls d’Stonewall (NY) l'any 1969 i que marquen l’inici de l’alliberament homosexual, quan la població LGBTI va sortir al carrer de forma pacífica per visibilitzar-se i demanar la plena igualtat jurídica i social i lluitar contra la discriminació i els abusos patits.
«La diversitat ens enriqueix»
«La diversitat ens enriqueix»

DIMARTS 23 JUNY 2020

Cal continuar lluitant per una societat lliure d’opressions i impedir que cap tribunal segueixi minvant la llibertat d’expressió, com ho ha estat la resolució del Tribunal Subrem prohibint penjar banderes «no oficials» als ajuntaments i edificis públics.

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà es suma a la commemoració i a la proposta, aquest any, del Consell LGBTI de Catalunya, per buscar formes imaginatives per fer palès de forma pública el seu compromís amb la lluita pels drets de les persones LGBTI+.

Per aquest motiu, des del Servei d’Atenció Integral del Pallars Sobirà (SAI) seguint el lema «La diversitat ens enriqueix» s’uneix a tots els SAIS de Catalunya amb l’acció de pintar la bandera LGBTI+ als passos de vianants o a altres espais dels nostres municipis, posant a disposició el material necessari per a realitzar-ho.

Per a més informació sobre aquesta acció, poseu-vos en contacte al correu sai@pallarssobira.cat

 

Fitxers adjunts

Document Actions