Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dia Internacional per la Visibilitat Trans*

El 31 de març es commemora el Dia Internacional per la Visibilitat Trans*, una jornada commemorativa LGBTI que va néixer el 2009 de la mà de l’activista trans* estadunidenca Rachel Crandall, com a reacció pels pocs dies festius LGBTI que *celebraven* la visibilitat de les persones trans*. Enguany, cal celebrar amb més força que mai el Dia per la Visibilitat Trans*, el col•lectiu trans* necessita l’aprovació de la Llei per a la Igualtat Plena de les Persones Trans. #visibilitattrans #jornadalgbti
Dia per la visibilitat trans
Dia per la visibilitat trans

DIMARTS 30 MARÇ 2021

El 31 de març es commemora el Dia Internacional per la Visibilitat Trans*, una jornada commemorativa LGBTI que va néixer el 2009 de la mà de l’activista trans* estadunidenca Rachel Crandall, com a reacció pels pocs dies festius LGBTI que *celebraven* la visibilitat de les persones trans*.

Enguany, cal celebrar amb més força que mai el Dia per la Visibilitat Trans*, el col·lectiu trans* necessita l’aprovació de la Llei per a la Igualtat Plena de les Persones Trans.

Des del Servei d’Atenció Integral (SAI) del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, animem a totes les persones, ens locals i entitats de la comarca a commemorar aquest dia i a mostrar un suport explícit a l’aprovació de la Llei per a la Igualtat plena de les persones Trans fent onejar la bandera LGBTI+ o la bandera trans*  i emprant els hastags #visibilitattrans #jornadalgbti a les xarxes socials.

 

Document Actions