Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ENVELLIR AMB AUTONOMIA I QUALITAT DE VIDA

El Servei d’Assessorament i Orientació a l’Autonomia Personal del Banc de Productes de Suport del Pallars Sobirà, dels Serveis Socials, organitza les xerrades “Envellir amb autonomia i qualitat de vida” per promoure que les persones mantinguin la seva autonomia el màxim de temps possible.

"Envellir amb autonomia i qualitat de vida"
"Envellir amb autonomia i qualitat de vida"

DIVENDRES 14 JULIOL 2023

L’objectiu és sensibilitzar sobre hàbits preventius que augmenten la seguretat i eviten accidents domèstics i, també, donar a conèixer eines que promouen l’autonomia personal i els seus beneficis. Aquí hi trobem les ajudes tècniques, que faciliten el desenvolupament de les activitats bàsiques i instrumentals de la vida diària, mantenint un dia a dia el més autònom possible.

Les xerrades estan obertes a tota la població, especialment a les persones grans i les persones cuidadores.

Les xerrades s’inicien aquest dimarts 18 de juliol, al Casal Cívic de Sort, de 17 a 19 hores; i el dijous 20 de juliol, a l’Ajuntament de Rialp,  també de 17 a 19 hores.

Durant la tardor, és previst de realitzar-ne arreu de la comarca, a diferents municipis, per tal de facilitar l’assistència i participació de totes les persones interessades del Pallars Sobirà.