Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de la campanya del GRAN RECAPTE AL PALLARS SOBIRÀ

Del 21 al 26 de novembre de 2020 va tenir lloc el Gran Recapte d’Aliments. En aquesta edició, degut a la pandèmia per la covid 19 no s’han pogut recollir aliments directament als supermercats i botigues de la nostra comarca , però s’han establert unes altres línies d’acció com han estat els bonus i els tiquets.
Moltes gràcies per la vostra col.laboració !
Moltes gràcies per la vostra col.laboració !

DILLUNS 14 DESEMBRE 2020

Del 21 al 26 de novembre de 2020  va tenir lloc el Gran Recapte d’Aliments.

En aquesta edició, degut a la pandèmia per la covid 19 no s’han pogut recollir aliments directament als supermercats i botigues de la nostra comarca , però s’han establert unes altres línies d’acció com han estat els bonus i els tiquets.

Els petits establiments de la comarca han recaptat un total de 2.271 €, en tiquets. Aquests diners recaptats es gastaran a la pròpia comarca, i en el comerç que els va recaptar.

La recaptació en bonus que van fer Supermercat Plus i Supermercat DIA, han anat directament al  Banc d’Aliments central, a Lleida, el qual també abasteix el Banc del Pallars Sobirà.

Com bé sabeu, tot el recaptat es distribuirà entre les famílies més vulnerables de la nostra comarca, que segueixen un pla de treball amb els Serveis Socials a fi de millorar la seva situació.

Volem agrair l’esforç i la col·laboració als supermercats i comerços del Pallars Sobirà, a Creu Roja Pallars Sobirà i, en definitiva, a totes les persones que heu fet possible aquest recapte d’aliments.

Moltes gràcies !

 

                                                              

Document Actions