Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació: “Transversalitat de gènere: Una mirada de gènere a les polítiques públiques”

Cartell Formació
Cartell Formació

DIMECRES 06 NOVEMBRE 2019

Des de la Comissió d’Igualtat del Consell Comarcal del Pallars Sobirà es continua treballant pel compliment del Pla estratègic descrit al Pla Intern d’Igualtat del Consell Comarcal (2017-2021). Un dels seus pilars és la formació, amb l’objectiu d’implementar polítiques transversals d’igualtat entre dones i homes. 

Per aquest motiu, hem dissenyat una nova formació teoricopràctica titulada “Transversalitat de gènere: Una mirada de gènere a les polítiques públiques”, dirigida a tot el personal tècnic i administratiu que gestiona serveis i projectes en l’àmbit de l’administració pública de la nostra comarca. 

Les administracions públiques tenen un paper decisiu en el treball cap a la igualtat d'oportunitats real i efectiva entre dones i homes. Tot i això, la transversalitat d'aquestes polítiques continua suposant un repte per a moltes d'elles. 

Aquest curs pretén ajudar els i les professionals de l’administració a prendre consciència de les desigualtats de gènere, a connectar amb el sentit d'aquest canvi de paradigma i a comprendre que aquest canvi també és a les nostres mans. 

La formació serà impartida per Maribel Bella, agent d’igualtat d’oportunitats amb gran experiència en aquesta matèria. 

Es realitzarà a la sala “La Pica” de l’oficina comarcal de turisme, amb una durada de 20 hores, distribuïda en 3 dies (11/12/19, 29/1/20 i 12/2/20). L’horari és de 9 a 14h. 

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb l’Anna Rubio al correu arubio@pallarssobira.cat

Us convidem a participar i gaudir del curs . 

Gràcies per la vostra col·laboració en fer una comarca més igualitària.

Fitxers adjunts

Document Actions