Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació «Les violències sexuals. Reflexions al Pallars Sobirà»

Formació: "Violències sexuals"
Formació: "Violències sexuals"

DIJOUS 04 JUNY 2020

Gran part dels municipis de la comarca, conjuntament amb el Consell Comarcal, a través dels Serveis Socials (SIAD-SAI) i el servei de Joventut impulsen novament la campanya “Només sí és sí. Respecta’m”, en el marc del “Real Decreto-Ley de medidas urgentes para el desarrollo del Pacto de Estado contra la violència de genero”, que ratifica la urgència d’adoptar algunes mesures necessàries per avançar en l’eradicació de la violència de gènere i en l’assoliment d’una societat lliure de violència sobre les dones.

Aquesta campanya és una iniciativa comunitària per abordar el sexisme en els espais d’oci de la comarca.

A través de la campanya "Només sí és sí. Respecta’m" es pretén sensibilitzar tota la població, prevenir conductes sexistes i agressions sexuals, oferint informació, assessorament i acompanyament.

És per aquest motiu que us convoquem el proper 11 de juny a la formació on-line gratuïta «Les violències sexuals. Reflexions al Pallars Sobirà» (amb opció de matí o tarda) adreçada a les persones que formen part de les comissions de festes i totes les persones interessades (majors de 16 anys) en col·laborar en la campanya o en ampliar el coneixement sobre les violències sexuals.

Al Pallars Sobirà també es pateixen violències sexuals. Depèn de la implicació de tots i totes per que a la comarca puguem viure amb major llibertat i respecte!

Inscripcions a http://ja.cat/formaciovima

Fitxers adjunts

Document Actions