Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formulari de participació territorial Gent Gran

En aquest moment s’està duent a terme la fase post-congressual del 8è Congrés Nacional de Gent Gran (CNGG). En aquesta fase, i amb la voluntat de donar compliment als acords que es van assolir al Congrés, s’ha dissenyat un formulari que permetrà establir les accions prioritàries, que les persones de cada territori considerin més oportunes, per tal d’impulsar, demanar, promoure i fer el seguiment d’aquestes actuacions posteriorment, tant a nivell nacional com territorial.
8è Congrés Nacional de Gent Gran
8è Congrés Nacional de Gent Gran

DIVENDRES 16 ABRIL 2021

En aquest moment s’està duent a terme la fase post-congressual del 8è Congrés Nacional de Gent Gran (CNGG).

En aquesta fase, i amb la voluntat de donar compliment als acords que es van assolir al Congrés, s’ha dissenyat un formulari que permetrà establir les accions prioritàries, que les persones de cada territori considerin més oportunes, per tal d’impulsar, demanar, promoure i fer el seguiment d’aquestes actuacions posteriorment, tant a nivell nacional com territorial.

Aquest formulari es pot contestar tant a títol individual com conjuntament, amb les persones que formin part d’entitats, de consells consultius de gent gran, etc.

El formulari és obert també a rebre les respostes de tota la ciutadania, independentment de la seva edat. Així, tothom qui ho vulgui podrà participar en aquesta fase del Congrés.

El formulari es pot trobar al següent enllaç:

https://ls315.gabinetceres.com/index.php/178356?lang=ca

El termini per contestar el formulari és el 25 de juny de 2021.

Us convidem a contestar-lo per tal que la veu de les persones del nostre territori i les necessitats diferencials i especifiques d’aquest puguin ésser registrades.

Més informació del 8è Congrés la podeu trobar a la web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, juntament amb els documents sorgits a l’acte principal del 8è CNGG:

https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/gent_gran/congres_nacional_de_la_gent_gran/8e_congres_nacional_gent_gran/

Document Actions