Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GRAN RECAPTE D’ALIMENTS, 25 i 26 DE NOVEMBRE DE 2022

Els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, adherits a la iniciativa de l’Associació del Banc dels Aliments de Lleida, i amb la col•laboració de Creu Roja Pallars Sobirà, participem en la campanya GRAN RECAPTE consolidant-se com una de les grans fites solidàries, guanyant-se l’estima i el suport de la ciutadania.
Gran Recapte 2022
Gran Recapte 2022

DILLUNS 21 NOVEMBRE 2022

L’objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la realitat de la pobresa alimentària en el nostre entorn. El Gran Recapte és essencial perquè els Bancs dels Aliments puguin omplir el rebost i tenir assegurada la distribució, els pròxims mesos, de productes tan necessaris com la llet, l’oli, els llegums o les conserves.  Els productes més necessaris al banc d’aliments de la nostra comarca són: brou de pollastre i de verdures, conserves de sardina, oli d’oliva i llaunes de menjar cuit (tipus mandonguilles).

Enguany se celebrarà la 14a edició en un format mixt, torna la recollida física d’aliments.  

El 25 i 26 de novembre recollida física d’aliments, i donacions monetàries directament als supermercats i botigues de la nostra comarca.  (i també el diumenge 27 per aquells establiments que estiguin oberts)

Pots participar en els comerços de la nostra comarca a:

  •  Sort: Alimentació Montgarri (Bon Àrea), Giró, Casa Kiko, DIA i Plusfresc
  •  Soriguera: Cash Giró
  •  Rialp: Giró i El Racó del Pallars (benzinera)
  •  Llavorsí: SUMA i Ca d'Antema
  •  Esterri d'Àneu: Plusfresc, Coaliment i Mixt 
  •  Espot: La Voliaina i El Rebost d'Espot
  •  Ainet de Cardós: Supermercat Joanet

A més a més, del 25 de novembre al 6 de desembre, també es poden fer donacions en línia a la web  https://www.granrecapte.com, per transferència bancària i per Bizum a través del codi 33596

L’actual context d'inflació ha ocasionat que els Bancs dels Aliments es trobin en una situació delicada, ja que alguns dels productes que han patit les majors pujades de preus han estat els bàsics. Per aquest motiu us animem a tots i a totes a participar en el Gran Recapte 2022.

Fitxers adjunts

Document Actions