Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GRAN RECAPTE D’ALIMENTS– DEL 19 AL 27 DE NOVEMBRE DE 2021

Els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, adherits a la iniciativa de l’Associació del Banc dels Aliments de Lleida, i amb la col•laboració de Creu Roja Pallars Sobirà, participem a la campanya GRAN RECAPTE per poder fer front a la situació de crisi econòmica que ha derivat en un estat d’urgència social.
Gran Recapte d'aliments 2021
Gran Recapte d'aliments 2021

DIMARTS 16 NOVEMBRE 2021

Els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, adherits a la iniciativa de l’Associació del Banc dels Aliments de Lleida,  i amb la col·laboració de Creu Roja Pallars Sobirà, participem a la campanya GRAN RECAPTE per poder fer front a la situació de crisi econòmica que ha derivat en un estat d’urgència social.

En aquesta edició seguim sense poder recollir aliments directament als supermercats i botigues de la nostra comarca però és més important que mai la participació en la campanya.

Del 19 al 27 de novembre en el moment del pagament de la vostra compra es podrà realitzar una aportació econòmica de l’import desitjat  (3€, 5€ i aportació variable) que després es bescanviarà per productes (frescos o secs) que abastiran el Banc d’Aliments del Pallars Sobirà. 

A la nostra comarca es podrà col·laborar a través dels següents establiments;

      Sort:

            - Supermercat Plusfresc

            - Supermercat Casa Kiko

            - Comerç Giró

            - Supermercat DIA

       Rialp:

            - Comerç Giró

       Llavorsí:

            -  Casa Antema

            -  Supermercat SUMA

       Esterri d’Àneu:

            -   Coaliment

            -   Supermercat MIXT

 

A més a més, des de l’11 de novembre a l’11 de desembre de 2021 també es poden fer donacions en línia a la web www.granrecapteonline.com i per Bizum a través del codi 33596

Fitxers adjunts

Document Actions